Super User
Super User

Super User

Komapanija Gugl saopštila je da zakrpila veliki bezbednosni propust u svom pretraživaču Hrom i pozvala korisnike da hitno ažuriraju pretraživač.

četvrtak, 26 januar 2023 17:42

Preko 4.500 WordPress sajtova je hakovano

Ogroman sajber napad zarazio je preko 4.500 WordPress veb sajtova kao deo dugotrajne operacije za koju se veruje da je aktivna najmanje od 2017.

četvrtak, 08 septembar 2022 11:16

Hitno upozorenje za sve korisnike Chrome-a

Google je poslao upozorenje svim korisnicima pretraživača Google Chrome.

subota, 13 avgust 2022 21:23

Windows 12 stiže već za dve godine?

Izdavanjem nove verzije OS-a na svake tri godine, Microsoft će dobiti više vremena da ih istestira, pre nego što u javnost pusti verzije koje u sebi imaju greške.

Google pokušava da reši problem sa agresivnim reklamama koje se ne mogu preskočiti u Android aplikacijama i uopšte loše ponašanje programera i aplikacija u Play prodavnici. Kompanija je najavila promene pravila u nekoliko kategorija kako bi bila konkretnija, s obzirom da programeri zaobilaze postojeća pravila.

Nvidia je odlučila da podigne cene svih GeForce RTX 3000 Founders Edition grafičkih kartica u Evropi

Novi operativni sistem iz Microsoft-a Windows 11 je 05.oktobra zvanično postao dostupan za instaliranje, a mnogi korisnici su bili jako razočarani kada su otkrili da njihovi računari ili nemaju dovoljno jak "opšti hardver" za instalaciju, ili zbog nedostatka bezbednosnog procesora TMP 2.0 neće moći da nadograde Windows 10 na Windows 11.

nedelja, 03 oktobar 2021 20:55

Microsoft objavio i datum izlaska Windows 11

Windows 11 službeno je predstavljen još u junu kao besplatna nadogradnja za "desetku", a sada je Microsoft objavio i datum njegovog izlaska – 5. oktobar 2021.

Ako su vam Photoshop, Microsoft Office ili Adobe Premiere Pro skupi - niste jedini! Pogledajte ove sposobne i besplatne alternative.

Složenije lozinke se mogu činiti kao bezbednije, ali one nisu toliko efikasne budući da hakeri često mogu da pogode njihovu kombinaciju slova, brojeva i ostalih znakova, zato stručnjaci predlažu drugačiji pristup..

Strana 1 od 6

OSTALE VESTI

IT Dream Solution
© 2017 Sva prava zadržana. Dizajnirao IT Dream Solution
Save
Podešavanje cookija
Koristimo kolačiće da bismo vam obezbedili najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Ako odbijete upotrebu kolačića, ova veb lokacija možda neće funkcionisati kako se očekuje.
Prihvati
Odbaci
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept
Decline
Marketing
Set of techniques which have for object the commercial strategy and in particular the market study.
DoubleClick/Google Marketing
Accept
Decline
Unknown
Unknown
Accept
Decline