IZRADA ANDROID APLIKACIJA

Android aplikacije

Kompatibilnost uređaja i verzija operativnog sistema

Android aplikacije koje izrađujemo su prilagođene najnovijoj verziji Android operativnog sistema i koriste sve nove mogućnosti koje on pruža.

Podržavanje ekrana različitih dimenzija

Prilikom izrade ulažemo veliki trud da grafički interfejs Android aplikacija bude optimizovan na odgovarajući način, kako bi se omogućilo da aplikacije besprekorno izgledaju nezavisno od dimenzija uređaja na kom se pokreću.

Pratimo aktuelne standarde za izradu Android aplikacija

Pri razvoju se koriste razvojni alati preporučeni od Google-a: Android Studio razvojno okruženje, Gradle build sistem kao i dodatne biblioteke

Cena izrade android aplikacija

Izrada Android aplikacija omogućava da se Vaše poslovanje dodatno tehnološki unapredi tako što ćete svoju delatnost proširiti i na druge platforme kao što je Android operativni sistem razvijen od strane Google koji danas ima veoma veliku primenu kod mobilnih tehnologija.

corporate1-slide1.png

Izrada android aplikacija po porudžbini radi se za klijente koji imaju potrebu da putem aplikacije komunicraju sa ciljnom grupom, bilo da se radi o prodaji proizvoda ili pružanju neke od usluga. Cena izrade Android aplikacijazavisi od vrste i kompleksnosti same aplikacije.

Cena male, nezahtevne aplikacije kreće se od 200 eura, dok se sa povećanjem zahteva srazmerno povećava i cena izrade aplikacije.

Tako na primer korisne aplikacije mogu biti telefonski imenici, imenici majstora i usluga, aplikacija katalog proizvoda, aplikacija sa sniženjem cena i druge.

Od materijalne koristi koju naručilac očekuje i finansijskog stanja klijenta zavisi i budžet kojim raspolaže za izradu android aplikacija.

Što god je aplikacija jednostavnija i ako je za njenu izradu potrebno manje vremena, cena izrade je niža.

Android aplikacije mogu ali i ne moraju koristiti internet vezu za konekciju sa serverom odakle povlače aktuelne informacije, mada su česte aplikacije koje se ažuriraju u određenim vremenskim razmacima.

Kako su danas u upotrebi nekoliko verzaja Android sitema, koji rade na različitim dimenzijama ekrana na telefonima ili tablet uređajima koji opet imaju različite performanse, prilikom izrade Android aplikacije da bi ista bila dostupna što širem krugu korisnika, vodi se računa da ispravno funkcionišu na svim uređajima od najnovijih do onih starijih. Takođe nudimo uslugu održavanje aplikacija.

Ako odlučite da su vam potrebne aplikacije, lako nas možete nazvati radi konsultacije oko izrade.

IT Dream Solution
© 2017 Sva prava zadržana. Dizajnirao IT Dream Solution
Save
Podešavanje cookija
Koristimo kolačiće da bismo vam obezbedili najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Ako odbijete upotrebu kolačića, ova veb lokacija možda neće funkcionisati kako se očekuje.
Prihvati
Odbaci
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept
Decline
Marketing
Set of techniques which have for object the commercial strategy and in particular the market study.
DoubleClick/Google Marketing
Accept
Decline
Unknown
Unknown
Accept
Decline