Microsoft objavio i datum izlaska Windows 11
nedelja, 03 oktobar 2021 20:55

Microsoft objavio i datum izlaska Windows 11

Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Windows 11 službeno je predstavljen još u junu kao besplatna nadogradnja za "desetku", a sada je Microsoft objavio i datum njegovog izlaska – 5. oktobar 2021.

Naime, svi korisnici Windows-a 10 će imati pravo na besplatnu nadogradnju koja će, baš kao i kod prethodnij verzija sustava, ići po fazama. Windows 11 prvo će dobiti novi uređaji koji ispunjavaju određene uslove, dok će drugima postati dostupan u sledećim nedeljama i mesecima.

"Očekujemo da će svim prihvatljivim uređajima biti ponuđena besplatna Windows 11 nadogradnja do sredine 2022. godine", rekao je Aaron Woodman, generalni direktor marketinga za Windows u Microsoft-u.

Međutim, iako će Windows 11 službeno biti lansiran 5. oktobra, tada neće biti dostupne sve najavljene funkcije, među kojima se najviše ističe obećana podrška za pokretanje Android aplikacija, prenosi The Verge.

Treba istaći i da je Microsoft nedavno objavio i minimalne hardverske zahteve za Windows 11, ali takođe su otkrili da će se moći ručno instalirati pomoću učitavanja ISO datoteke i na nešto starije i nepodržane računare.

Izvor: itvesti.info

 

Pročitano 757 puta

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

OSTALE VESTI

IT Dream Solution
© 2017 Sva prava zadržana. Dizajnirao IT Dream Solution
Save
Podešavanje cookija
Koristimo kolačiće da bismo vam obezbedili najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Ako odbijete upotrebu kolačića, ova veb lokacija možda neće funkcionisati kako se očekuje.
Prihvati
Odbaci
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept
Decline
Marketing
Set of techniques which have for object the commercial strategy and in particular the market study.
DoubleClick/Google Marketing
Accept
Decline
Unknown
Unknown
Accept
Decline