HP predstavio EliteOne 800 G8 all-in-one desktop računar
subota, 15 maj 2021 21:21

HP predstavio EliteOne 800 G8 all-in-one desktop računar

Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Kompanija tvrdi da je HP EliteOne 800 G8 prvi komercijalni all-in-one desktop računar koji nudi AI smanjenje šuma i svijest o prisutnosti.

Ovo su inače funkcije koje je HP uključio u neke laptope. Svijest o prisutnosti može automatski zaključati vaš računar kad se odmaknete i probuditi ga kad se vratite. Sistem se može pohvaliti sa nekoliko drugih sigurnosnih karakteristika, uključujući podršku za zaključavanje kablom / sajlom (HP cable lock).

Računar je dostupan sa 23,8-inčnim ili 27-inčnim ekranom do 2560×1440, sa slabom plavom svjetlošću i anti-glare prikazom. Ima opcionalnu iskačuću, dvostruku web kameru od 5MP sa varijantama koje nude IR kameru i senzor vremena leta. Kamera vas može pratiti, a sistem koristi otkrivanje scene za podešavanje postavki u zavisnosti od nivoa osvjetljenja. Postoji i dinamična funkcija za izravnavanje glasnoće koja će održavati jačinu glasa konzistentnom bez obzira na to jeste li blizu ili dalje od mikrofona.

EliteOne 800 G8 računar podržava do 64 GB DDR4 3200 SDRAM i 2 TB SSD memorije, dok postoje slotovi za proširenje. Dolazi sa procesorom Intel Core 11. generacije, do unazad i9 generacije procesora..

Postoje pristojne mogućnosti povezivanja, uključujući dva USB-C, tri USB-A, DisplayPort, HDMI i Ethernet porta. Tu je i podrška za BlueTooth 5 i WiFi 6.

Možda nije živopisan kao najnoviji iMacs ili se može pohvaliti Appleovim M1 čipom, ali ako tražite Windows all-in-one računar , možda bi bilo dobro razmisliti. EliteOne 800 G8 računar trebao bi biti dostupan u nekim regijama već ovog mjeseca.

Izvor: it-mixer.com

 

Pročitano 1384 puta

Ostavi komentar

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

OSTALE VESTI

IT Dream Solution
© 2017 Sva prava zadržana. Dizajnirao IT Dream Solution
Save
Podešavanje cookija
Koristimo kolačiće da bismo vam obezbedili najbolje iskustvo na našoj veb stranici. Ako odbijete upotrebu kolačića, ova veb lokacija možda neće funkcionisati kako se očekuje.
Prihvati
Odbaci
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Accept
Decline
Marketing
Set of techniques which have for object the commercial strategy and in particular the market study.
DoubleClick/Google Marketing
Accept
Decline
Unknown
Unknown
Accept
Decline